Svenska kronor  Norska kronor   
Smukke julekort | Folietryk og tryk af foto | Hurtig levering

Unikt og eksklusivt - kun for jer

– det er enkelt at lave jeres julekort ligesom I vil have det!

Logo på forsidenBrand jeres julekort!

For at styrke jeres brand og skabe genkendelighed kan vi trykke jeres logo eller firmanavn med skrifttypen Garamond på forsiden af kortet. Vælg imellem forskellige foliefarver og almindelige trykfarver! Hold øje med symbolerne FOLIE og FARVE som indikerer hvilke kort som egner sig bedst til forsidetryk.

Logo i farveBetyder at vi kan trykke jeres logo i farve (digital eller standard) på forsiden.

Logo i folieBetyder at vi kan trykke jeres logo i folie på forsiden.

Exempel på firmanamnEksempel på firmanavn i Garamond.

Når I har udvalgt jeres kort sender I nemt jeres logo til os via email som (som jpg-, tiff- eller eps-fil i mindst 300 dpi eller som tydelig sort/hvid original). Vi kan også trykke jeres firmanavn i fonten Garamond på forside af kortet, eller I kan helt undlade at få trykt noget på forsiden.

Når vi trykker jeres logo på forsiden er der forskellige trykfarver I kan vælge imellem - smukke farver eller eksklusiv foliering.
Farvetryk er med til at styrke jeres varemærke og genkendeligheden hos modtageren af julekortet. Vi kan godt trykke både i en farve og i flere farver hvis I har et logo der består af flere farver. Husk blot at angive PMS-numrene når du bestiller. I kan også vælge tryk i vores standardfarver, som er de smukke julefarver; rød, blå, grå og sort. Overvej at vælge en farve som harmonerer med selve kortmotivet!
Foliering er en sjov teknik hvor teksten eller logoet bliver trykt med metallisk, skinnende folie. Vælg imellem guld, sølv, kobber, rød, grøn og mørkeblå. ved denne metode kommer der en omkostning til en metalkliche - det er dog kun en engangsomkostning, da klicheen kan anvendes igen og igen, hvis I ønsker at bruge samme motiv!
digitalttryk

Digital

Egen farver for genkendelighed

Med farver kan du på en effektiv måde styrke dit varemærke. Hvis I har en eller flere egne pantone farver trykke vi dem gerne for jer, angiv blot pms-numrene når du bestiller!
Standardfarver

Standardfarver

Standardfarver i julens toner

Vores standardfarver er de smukke julefarver, rød, blå, grå og sort. De passer godt til de fleste kort, og er nemme at læse.
Foliefarver

Folie

Foliering for de eksklusive

Foliering er en teknik hvor vi trykker din tekst eller logo med en metallisk, skinnende folie, som giver en flot effekt. Vælg imellem guld, sølv, kobber, rød, grøn og mørkeblå. der kommer en omkostning på for metalpladen, men den kan du genbruge år efter år.