Svenska kronor  Norska kronor   
Smukke julekort | Folietryk og tryk af foto | Hurtig levering

Unikt & eksklusivt - kun for jer

– det er enkelt at lave jeres julekort ligesom I vil have det!

Logo på forsidenBrand jeres julekort!

For at styrke jeres brand og skabe genkendelighed kan vi trykke jeres logo eller firmanavn med skrifttypen Garamond på forsiden af kortet. Vælg imellem forskellige foliefarver og almindelige trykfarver! Hold øje med symbolerne FOLIE og FARVE som indikerer hvilke kort som egner sig bedst til forsidetryk.

Logo i farveBetyder at vi kan trykke jeres logo i farve (digital eller standard) på forsiden.

Logo i folieBetyder at vi kan trykke jeres logo i folie på forsiden.

Exempel på firmanamnEksempel på firmanavn i Garamond.

Når I har udvalgt jeres kort sender I nemt jeres logo til os via email som (som jpg-, tiff- eller eps-fil i mindst 300 dpi eller som tydelig sort/hvid original). Vi kan også trykke jeres firmanavn i fonten Garamond på forside af kortet, eller I kan helt undlade at få trykt noget på forsiden.

Når vi trykker jeres logo på forsiden er der forskellige trykfarver I kan vælge imellem - smukke farver eller eksklusiv foliering.
Farvetryk er med til at styrke jeres varemærke og genkendeligheden hos modtageren af julekortet. Vi kan godt trykke både i en farve og i flere farver hvis I har et logo der består af flere farver. Husk blot at angive PMS-numrene når du bestiller. I kan også vælge tryk i vores standardfarver, som er de smukke julefarver; rød, blå, grå og sort. Overvej at vælge en farve som harmonerer med selve kortmotivet!
Foliering er en sjov teknik hvor teksten eller logoet bliver trykt med metallisk, skinnende folie. Vælg imellem guld, sølv, kobber, rød, grøn og mørkeblå. ved denne metode kommer der en omkostning til en metalkliche - det er dog kun en engangsomkostning, da klicheen kan anvendes igen og igen, hvis I ønsker at bruge samme motiv!
digitalttryk

Digital

Egen farver for genkendelighed

Med farver kan du på en effektiv måde styrke dit varemærke. Hvis I har en eller flere egne pantone farver trykke vi dem gerne for jer, angiv blot pms-numrene når du bestiller!
Standardfarver

Standardfarver

Standardfarver i julens toner

Vores standardfarver er de smukke julefarver, rød, blå, grå og sort. De passer godt til de fleste kort, og er nemme at læse.
Foliefarver

Folie

Foliering for de eksklusive

Foliering er en teknik hvor vi trykker din tekst eller logo med en metallisk, skinnende folie, som giver en flot effekt. Vælg imellem guld, sølv, kobber, rød, grøn og mørkeblå. der kommer en omkostning på for metalpladen, men den kan du genbruge år efter år.

Indvendig trykKrummeluret, stilren eller kalligrafisk julehilsen?

Vi kan trykke jeres julehilsen på mange forskellige måder med forskellige skrifttyper. Vi tilpasser jeres tekst så dne passer flot ind i det kort I har valgt. Vælger I julehilsen nr. 1 i farven grå (se billedet), så trykker vi den gratis i kortene.

Vi kan selvfølgelig også trykke jeres logo/firmanavn indeni kortene. Send logoet til os via mail (som jpg-, tiff- eller eps-fil i mindst 300 dpi eller som tydelig sort/hvid original). Vi kan også trykke jeres firmanavn.

Afhængigt af om I selv vil underskrive jeres kort, eller I selv vælger at skrive en hilsen i dem, så kan vi placere jeres logo/firmanavn i forhold til det. I kan vælge imellem 3 placeringer -  øverst på kortet, længst nede på kortet eller i midten. Angiv blot jeres ønsker ved bestilling.Indvendig trykUdnyt julekortet til at kommunikere med jeres kunder og samarbejdspartnere!

Et julekort er så meget mere end blot en hilsen. I julekortet kan du fortælle om året der er gået og takke med dine egne ord på en personlig måde som en email aldrig vil kunne gøre! Send jeres tekst til os på mail, så tilpasser vi den til det kort I ønsker og laver en flot opsætning, som I selvfølgelig får korrektur på, helt uden beregning og helt til I er tilfredse.

Personligt hele vejen!

En underskrift i et kort giver også kortet personlighed. Vi kan lette jeres arbejde for jer og trykke signaturer i kortene, så skal chefen kun skrive under en gang! Send jeres signaturer til os via mail, så skal vi nok klare resten.


Selvklæbende kuvert

Selvklæbende— ja tak i travle juletider!

Mange har ikke tid til at sidde og ordne hundredevis af kuverter i juletravlheden! Selvklæbende kuverter kan lette arbejdet for jer betydeligt.
Kuvert med returadresse

Bedre kontrol over jeres adresseregister

Vi anbefaler at I får trykt jeres returadresse på alle kuverter, så I får de kuverter retur, som ikke når frem til modtageren, på den måde kan I holde styr på jeres adresser og opdatere jeres kundedatabase, og samtidig så ser det flot ud med en flot, trykt returadresse. Vi kan trykke i standardfarve eller i pms-farve, hvis I har en sådan. Vi anvender skrifttypen Garamond ved tryk, men angiv blot, hvis I ønsker en anden skrifttype.
Kuvert med logo og trykte adresser

Professionelt look!

Skal det se virkelig professionelt ud, så lad os trykke alle modtageradresser på jeres kuverter, så modtageren får en følelse af, at der er lagt et stort arbejde bag dette. Send os blot en Excel-fil med navne og adresser, så sørger vi for at trykke dem på alle kuverter. Vælg om vi skal trykke med en standardfarve eller med en bestem pantonefarve. Vi kan også trykke jeres logo på kuverterne, det skaber genkendelighed hos modtageren med det samme og samtidig ser det virkelig flot ud!

Kuvert med seglSegl klistermærker - prikken over i'et!

Segl i guld eller sølv giver et klassisk og hyggeligt indtryk på en hvid kuvert - samtidg gør det arbejdet med at lukke kuverterne nemmere.
Seglene kommer i ark med 25 segl pr. ark. 1 ark koster 20 kr. pr. stk.

Segl i guld    Sigill i sølv